Musik underholdning for børn

Musik underholdning for børn

Musik for børn – børneteater – børnekoncerter , rytmik for børn

Multi-kunstner for børn med sjov musik, lege, magi og en masse andet. Pædagog , sanger, social træner , tryllekunstner , bugtaler , ballonmand , til børnefester

Oplev fx efteraben synge/ imitere som Kim Larsen – med køb bananer mens den bliver ved med at få bananer ud af munden – og børnene elsker at synge med på den sang .

Der er hunden maks som hvis onkel er Jens Hansen og der synges med på Jens Hansen har en bondegård – og en masse sjov og ballade .

Kaninen Pelle kigger frem og der fortælles et eventyr med en masse morsomme bemærkninger fra Pelle

Imellem det hele laver Adam sjov og ballade og synger og spiller på guitar – der vil være en masse kendte børnesange og et par af Adams egne sange. Det tilpasses målgruppen – om det er vuggestue børn , børnehave børn eller større børn i SFO alderen – fx : stop den lille kænguru, Jens Hansen har en bondegård, hvis du er lykkelig og du ved det klap i hænderne, du er min bedste ven, elefantens vuggevise, jeg ved en lærkerede, Æblemand. For børnehave, vuggestue børn eller større børn i skole alderen kan alverdens sange flettes ind i en fortælling med bugtalerdukker, trylleri, eventyr og sjov og spas .

Kontakt for uforpligtigende forespørgsel